Over Phiconsultancy

Bewegen en verbinden

Twee belangrijke uitgangspunten waarop PhiConsultancy gebouwd is.

Beweging, want daar is Phiconsultancy naar op zoek. Zo is de aanpak bij coaching, intervisie en calamiteitenonderzoek, dat er beweging  dient te komen, vanuit de expertise van het individu, de medewerker of de organisatie. Het verbinden van die expertise met individuele wensen en met die van de organisatie leidt tot beweging met resultaat.

Kwaliteit en betrokkenheid

PhiConsultancy heeft als uitgangspunt dat een wens van een organisatie of van een individu is te verwezenlijken met gerichte interactie.

Maatwerk is daarbij altijd het uitgangspunt. Als de opdracht dit vereist is er een netwerk van professionals beschikbaar, die samen met Phiconsultancy uw opdracht uitvoeren. 

Kortom: u mag rekenen op professioneel werk, waarbij kwaliteit en betrokkenheid belangrijke aspecten zijn.

Phiconsultancy is opgericht door Geesje Nijhof

Phiconsultancy is gericht op  zorgprofessionele veranderingen en op gezamenlijk leren van eigen ervaringen, incidenten of calamiteiten, opdat cliënt en organisatie er beter van worden. Ook het maken van keuzes in de levensloop horen hierbij. In haar rol als begeleider van coachees en intervisiegroepen stimuleert Geesje Nijhof het lerend vermogen van  coachees en van deelnemers van intervisiegroepen . Reflecteren op levensloopvragen, coachen bij lastige keuzes en bij een hoge ervaren werkdruk en intergenerationeel leren zijn haar specialiteiten.

Ze kent de gezondheidszorg van binnenuit en heeft een goed inzicht in en overzicht van de huidige relevante (politieke) ontwikkelingen in de zorg. Geesje Nijhof is een stevige en evenwichtige persoonlijkheid die kalmte weet te bewaren en vertrouwen opwekt in een hectische en dynamische werkomgeving. Door collega’s wordt ze ervaren als inspirerend, communicatief, resultaatgericht en proactief. Daarnaast wordt ze gezien als iemand die openstaat voor andere meningen, overtuigingskracht bezit en rust uitstraalt.

 “Zelf blijven bewegen en verbinden is mijn motto en mijn kracht.” – Geesje Nijhof

Geesje heeft een brede achtergrond in de gezondheidszorg. Ze heeft gewerkt als arts maatschappij en gezondheid, was manager bij een GGD, bij de Medische Opvang Asielzoekers en het RIVM en werkte de laatste jaren bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg en Jeugd, onder andere bij het Incidententoezicht. Sinds 1992 werkt ze als intervisiebegeleider. Vanaf 2016 werkt ze als coach. In 2020 is ze begonnen als calamiteitenonderzoeker bij Triaspect.

Benieuwd naar haar volledige cv? Deze kunt u hier downloaden.

Neem contact op

Contactgegevens

 

Burgemeester J.G. Legroweg 8
9765 AE  Paterswolde

geesje.nijhof@phiconsultancy.nl

06 - 2006 5303

kvk: 01131686
btw: NL003221333B18

Privacybeleid