Intervisie

Intervisie door Phiconsultancy

Intervisie is in steeds meer beroepen een instrument om het lerend vermogen te ontwikkelen in interactie met groepsgenoten. Daarnaast kiezen veel professionals zelf voor intervisie met vakgenoten om zichzelf te blijven ontwikkelen. Hoewel intervisiegroepen zich prima zelfstandig kunnen vormen en ontwikkelen, blijkt in de praktijk vaak dat hulp bij de start en een regelmatige evaluatie met een extern begeleider helpt om een goed niveau te bereiken en vast te houden.

Phiconsultancy levert ondersteuning, zowel om de groep te starten als bij regelmatige evaluatie.

Professionals en managers staan ook onder hoge werkdruk en hebben de neiging eerst voor de ander en dan pas voor zichzelf te zorgen. Dat komt veel voor bij mensen die in de zorg werken. Daarnaast zijn er binnen de gezondheidszorg op dit moment veel ontwikkelingen die het oorspronkelijk gekozen beroep minder aantrekkelijk en dikwijls zwaarder maken. Dit leidt tot minder werkplezier en in het ergste geval tot burn-out.

Wilt u graag een intervisietraject opstarten? Of contact om te kijken wat we voor u kunnen betekenen? Laat hieronder een bericht achter. 

Liever individuele coaching? Dat kan ook. Lees hier meer over coaching. 

 

Neem contact op

Contactgegevens

 

Burgemeester J.G. Legroweg 8
9765 AE  Paterswolde

geesje.nijhof@phiconsultancy.nl

06 - 2006 5303

kvk: 01131686
btw: NL003221333B18

Privacybeleid