Coaching

Coaching bij Phiconsultancy

Phiconsultancy biedt coaching, die ondersteunt bij het terugvinden van de juiste balans tussen belasting en belastbaarheid. Aandacht voor de eigen passie, de eigen mogelijkheden en inzicht in de energiegevende zaken in een werksetting en in de privésfeer staan hierbij centraal. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende werkvormen, gericht op het terugvinden van de juiste balans tussen spanning en ontspanning. Naast gesprekken kan gekozen worden voor ontspanning door gerichte natuurbeleving. Een intakegesprek is het startpunt voor het maatwerktraject. De trajecten kunnen zowel individueel als groepsgewijs worden verzorgd.

Mensen kiezen in beginsel voor een vak in de uitvoering. Daarna gebeurt het regelmatig dat een coordinatierol of een positie binnen het management wordt aangeboden of geambieerd. Soms gaat zoiets vanzelf. In andere gevallen is er meer twijfel. Zelfonderzoek om erachter te komen of een dergelijke stap zal bijdragen aan meer werkplezier is waardevol om een bewuste keuze te kunnen maken.

Phiconsultancy levert ervaringsdeskundig maatwerk in de vorm van gerichte coaching bij keuzeprocessen in de carrièreplanning en ook als voorbereiding op stoppen met werken.

De wereld om ons heen is sterk in verandering. Een baan voor het leven bestaat niet meer. Daarbij werken we ook langer voordat we met pensioen gaan. Soms zijn die laatste jaren een loden last. Soms weken mensen na pensionering gewoon door. Soms in vrijwilligerswerk, maar ook betaald werk is niet meer zeldzaam. Sommige mensen beginnen nog iets nieuws of zetten hun ervaring daar in waar ze er plezier aan beleven. In dat kader loont het al vanaf 60 jaar of eerder te bedenken hoe je de laatste werkfase plezier in je werk kunt houden. En ook wat je wilt gaan doen als je stopt met werken. Hoe vul je dan idealiter je tijd in. Bewust bezig zijn met je levensloopperspectief ook na de pensioendatum draagt bij aan eigen regie over je leven. 

Neem contact op

Contactgegevens

 

Burgemeester J.G. Legroweg 8
9765 AE  Paterswolde

geesje.nijhof@phiconsultancy.nl

06 - 2006 5303

kvk: 01131686
btw: NL003221333B18

Privacybeleid