Interactie: Bewegen en Verbinden
Een wens is een voorgevoel van hetgeen u in staat bent te realiseren (Goethe).

Als ervaren manager weet ik wat professionals beweegt, maar ook wat nodig is om binnen het gestelde budget resultaat te boeken. Vanuit mijn inhoudelijke betrokkenheid weet ik mensen te binden en te verbinden. Ik ondersteun managers en professionals in het formuleren van doelen en het plannen en evalueren van resultaten. Het vinden van een goede balans zie ik als randvoorwaarde om met een blijvende passie te kunnen functioneren.
Meer
Bewegen en verbinden

Phiconsultancy staat voor Public Health Interactie. Phiconsultancy is actief op alle gebieden waarin een verbinding wordt gezocht tussen maatschappij en gezondheid: Jeugdgezondheidszorg en Jeugdzorg Openbare Geestelijke Gezondheidszorg (OGGZ) Lokaal Gezondheidsbeleid Ketenzorg Preventieve zorg Gezonde Leefstijl Interculturele zorg Ouderenzorg.

Phiconsultancy is er voor
individuele (leidinggevende) professionals
overheden (op alle niveauís)
gezondheidsbevorderende instellingen (GBIís)

Phiconsultancy beschikt over een breed netwerk binnen de public health. Phiconsultancy levert daarmee maatwerk. Een oplossing ligt altijd binnen ons bereik. Bel of mail geesje.nijhof@phiconsultancy.nl vrijblijvend voor advies.